RETT INN PÅ LAGET: Tomasz Sokolowski (t.v.) rekker ikke Vikings kamp mot Lillestrøm. Dermed må nyervervelsen Stefan Gislason (t.h.) rett inn på laget. Her er de to da de spilte sammen i Lyn.Foto: Eirik Førde/Digitalsport
RETT INN PÅ LAGET: Tomasz Sokolowski (t.v.) rekker ikke Vikings kamp mot Lillestrøm. Dermed må nyervervelsen Stefan Gislason (t.h.) rett inn på laget. Her er de to da de spilte sammen i Lyn.Foto: Eirik Førde/DigitalsportVis mer

Hareide setter Gislason rett inn på laget

Sokolowski rekker ikke LSK-kampen.

|||

Tomasz Sokolowski rekker ikke Lillestrøm-kampen. Åge Hareide kaster Stefan Gislason rett inn på Viking-laget.

- Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å bruke ham fra start, men Sokolowski er ikke spilleklar, sier Hareide til TV 2.

Gislason er lånt inn fra Brøndby. Kun to økter har Gislason fått med sine nye lagkamerater i Viking.

- Vi har fått inn en klok spiller. Stefan kommer med rutine og er en internasjonal spiller. I tillegg får vi inn høyde i laget, sier Hareide.

Sokolowski sliter med lårskade. Han har ikke spilt siden serieåpningen mot Vålerenga.

- Han hadde to dager treningsfri i påsken og følte seg helt fin. Vi bestemte at han skulle trene for fullt 1. påskedag. Dessverre kom de samme smertene tilbake under treningen, sier Vikings fysioterapeut Arne Sture.

Gislason havnet i kulden i Brøndby, men islendingen har mye rutine og kjenner norsk fotball godt fra spill i Lyn og Strømsgodset.

- Jeg ser veldig fram mot Lillestrøm-kampen. Norsk fotball kjenner jeg jo godt fra min tid i både Lyn og Strømsgodset. Frode Kippe har vel ikke sluttet å komme opp på dødballer, smiler islendingen lurt. Kampformen kunne nok vært bedre, men det legger ikke en demper på forventningene, sier Gislason til TV 2.

Åge Hareide må også klare seg uten Birkir Bjarnason og Martin Fillo. I forrige kamp tapte Viking 1-2 mot Strømsgodset i Drammen. LSK kommer fra 6-0-seier mot Hønefoss hjemme i Lillestrøm.

(NTB)