Åge Hareide rasende etter Bendter-spørsmål

Hareide skjelte ut journalist - rasende etter Bendtner-spørsmål

- Dette er siste gang jeg sier det, forstår du det nå, raste Åge Hareide mot dansk journalist. Årsaken var Nicklas Bendtner.

LEI: Åge Hareide ble forbannet da han fikk nye spørsmål om Nicklas Bendtner. Foto: Anders Kjærbye / AFP / Ritzau Scanpix / NTB Scanpix
LEI: Åge Hareide ble forbannet da han fikk nye spørsmål om Nicklas Bendtner. Foto: Anders Kjærbye / AFP / Ritzau Scanpix / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KØBENHAVN (Dagbladet): Åge Hareide var i strålende humør - stolt, glad og fornøyd etter 2-0 over Mexico. Så fikk han et spørsmål som handlet om at Nicklas Bendtner er skadefri og sannsynligvis spiller for Rosenborg mot Tromsø på mandag.

Da gikk han i svart.

Fra blid til rasende på ett sekund.

- Forutsetningen for Bendtner var ikke at han skulle være frisk denne mandagen som kommer. Det var sist mandag han måtte være frisk for å bli tatt ut. Det var han ikke. Og nå er jeg trøtt av spørsmål om spillere som ikke er her.

- Det er siste gang jeg sier det.

- Men, Rosenborg sier at Bendtner kan ...

- Hører du ikke. Jeg vil ikke snakke om Bendtner. Jeg er ferdig med å snakke om Bendtner. Forstår du det nå? Ja eller nei?

- Ja, svarte journalisten

- Greit, da er det slutt på det. Jeg er trøtt av dette her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer