Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åge Hareide rasende etter Bendter-spørsmål

Hareide skjelte ut journalist - rasende etter Bendtner-spørsmål

- Dette er siste gang jeg sier det, forstår du det nå, raste Åge Hareide mot dansk journalist. Årsaken var Nicklas Bendtner.

LEI: Åge Hareide ble forbannet da han fikk nye spørsmål om Nicklas Bendtner. Foto: Anders Kjærbye / AFP / Ritzau Scanpix / NTB Scanpix
LEI: Åge Hareide ble forbannet da han fikk nye spørsmål om Nicklas Bendtner. Foto: Anders Kjærbye / AFP / Ritzau Scanpix / NTB Scanpix Vis mer

KØBENHAVN (Dagbladet): Åge Hareide var i strålende humør - stolt, glad og fornøyd etter 2-0 over Mexico. Så fikk han et spørsmål som handlet om at Nicklas Bendtner er skadefri og sannsynligvis spiller for Rosenborg mot Tromsø på mandag.

Da gikk han i svart.

Fra blid til rasende på ett sekund.

- Forutsetningen for Bendtner var ikke at han skulle være frisk denne mandagen som kommer. Det var sist mandag han måtte være frisk for å bli tatt ut. Det var han ikke. Og nå er jeg trøtt av spørsmål om spillere som ikke er her.

- Det er siste gang jeg sier det.

- Men, Rosenborg sier at Bendtner kan ...

- Hører du ikke. Jeg vil ikke snakke om Bendtner. Jeg er ferdig med å snakke om Bendtner. Forstår du det nå? Ja eller nei?

- Ja, svarte journalisten

- Greit, da er det slutt på det. Jeg er trøtt av dette her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media