Hareide slipper å møte Juventus-stjerne

Men Tevez friskmelder seg selv.

SKADD: Juventus-spiller Arturo Vidal sliter med skade og mister lagets to neste kamper. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
SKADD: Juventus-spiller Arturo Vidal sliter med skade og mister lagets to neste kamper. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACEVis mer

Juventus kan måtte klare seg uten Arturo Vidal både i helgens seriekamp og i neste ukes mesterligamøte med Åge Hareides Malmö.

Vidal må ifølge rapportene belage seg på et treningsopphold på ti dager som følge av en lårskade. Juventus har så langt ikke kommet med noen offisiell informasjon om søramerikaneren, som trolig skal gjennomgå medisinske tester fredag.

Torsdag kom det rapporter om at Carlos Tevez også er usikker til de kommende kampene, etter at den argentinske stjernen skal ha gått av Juventus-treningen med en smell i låret.

På sin Twitter-konto beroliger imidlertid Tevez fansen.

- Takk alle sammen for at dere er bekymret for meg. Jeg har ingen skade og er klar for lørdagens kamp, skriver han.

Arturo Vidal hadde en trøblete oppkjøring til sommerens VM-sluttspill på grunn av en skade i det høyre kneet, mens Tevez ikke fikk plass i den argentinske troppen til mesterskapet i Brasil.

Juventus åpnet årets serie A-sesong med seier over Chievo før landslagspausen. Lørdag er Udinese neste utfordring for de regjerende mesterne, før Åge Hareide og Malmö kommer på besøk til Torino kommende tirsdag.

(NTB)