Hareide stenger pressen ute

Enten er dere på lag med oss, eller så er dere på lag med italienerne, sier Åge Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Åge Hareide mener norske medier avslører for mye, og har bestemt seg for å stenge deler av treningene i Italia torsdag og fredag. Landslagssjefen har sett seg grundig lei på at norske medier i detalj går inn på formasjoner og andre ting fra trening.

- Enten er dere på lag med oss, eller så er dere på lag med italienerne, sa en småirritert Hareide til norsk presse før dagens trening på Ullevaal.

Det var landslagets siste økt på norsk jord før avreise til Palermo i ettermiddag. Lørdag er Italia første motstander i VM-kvaliken, og Hareide legger ikke skjul på at han vil holde kortene tett til brystet.

- Jeg kommer til å stenge av for pressen de siste 30 minuttene under treningene i Palermo torsdag og fredag. Da kommer vi blant annet til å trene dødball, og det er ingen vits i å ha norsk presse eller italienere som står og ser på. Dødballene blir viktig for oss, sier Hareide.

Landslagssjefen oppfordret pressen i å tenke mer over hva de rapporterer i forkant av en så viktig kamp som mot Italia.

- Noen ganger kan det gå mot oss det dere skriver. Derfor kommer det til å bli en del tåkelegging fra min side, bare så dere vet det, sier Hareide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer