SLITT I OVER ETT ÅR: Her bæres Patrik Ingelsten av banen i august 2010. Siden da har ikke spissen vært på banen.
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
SLITT I OVER ETT ÅR: Her bæres Patrik Ingelsten av banen i august 2010. Siden da har ikke spissen vært på banen. Foto: Alf Ove Hansen / ScanpixVis mer

Hareide tok med spiss til terapitime hos Solskjær

Patrik Ingelsten fikk en time av Molde-sjefen.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har tatt Tippeligaen med storm som trener denne sesongen, men Molde-sjefen bidrar langt utover det han strengt tatt må når han først er tilbake i Norge.

Onsdag tok nemlig Åge Hareide med seg sin skadeplagede spiss Patrik Ingelsten til terapitime hos Solskjær i Molde, skriver Stavanger Aftenblad.

Ingelsten har vært gjennom to kneoperasjoner og  har vært borte fra fotballbanen siden i fjor sommer. Tanken på at karrieren kan være over har slått ham.

- Det er viktig for Patrik å snakke med noen som ikke er medisinsk personell, men som selv har opplevd tilsvarende skade på kroppen. Jeg har et sterkt ønske om å få ham tilbake på banen, og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe, forteller Hareide til Stavanger Aftenblad.

Ingelsten fikk prate med Solskjær i en hel time om det å komme tilbake etter kneskader, og svensken syns han hadde svært godt utbytte av møtet.

- Jeg kom tilbake til Stavanger med en solid dose påfyll av inspirasjon og motivasjon. Det tar jeg med meg inn i høsten og vinteren, forteller Ingelsten til Aftenbladet.

Ingelsten håper å kunne være tilbake på banen for Viking neste sesong.

GODT UTBYTTE: Patrik Ingelsten er full av motivasjon etter den timeslange praten med Ole Gunnar Solskjær.
Foto: Christian Thomassen / Scanpix
GODT UTBYTTE: Patrik Ingelsten er full av motivasjon etter den timeslange praten med Ole Gunnar Solskjær. Foto: Christian Thomassen / Scanpix Vis mer