Hareide tror på Winsnes

Åge Hareide sier at han ser Fredrik Winsnes som mest aktuell som sentral midtbanespiller i RBK neste år.

Hareide: - Lyon bedre enn Inter Bent Skammelsrud har ikke lagt opp enda, og Åge Hareide har ikke tatt over som Rosenborg-trener enda. Likevel kommenterer Hareide kandidatene til å fylle veteranens rolle fra neste sesong i Adresseavisen.

Hammarby-utlånte Fredrik Winsnes er foreløpig den han har mest tro på:

- Jeg ser på Fredrik Winsnes som mest aktuell på sentral midtbane.

Om sørafrikaneren Macbeth Sibaya sier han:

- Jeg er ikke sikker på at han passer best i den sentrale rollen.

En annen kandidat er Ørjan Berg:

- Ørjan er høyaktuell både som sentral midtbane og indreløper, sier Hareide.

Hareides vurdering vil uansett basere seg på oppkjøringen til neste sesong, etter at han har tatt over som hovedtrener for RBK.

- Jeg vil bruke vinteren til å teste ut de aktuelle, sier han.

Fredrik Winsnes sier han tar til takke med hvilken plass som helst bare han får spille når han returnerer til Rosenborg etter årets sesong med Hammarby.

- Helt brillefint om jeg får spille i Bents rolle. Jeg har nesten ikke spilt sentralt i Rosenborg. Egentlig er det hipp som happ hvor jeg spiller. Indreløper er helt greit for meg.

26-åringen innrømmer imidlertid at den sentrale rollen er en spennende utfordring:

- Absolutt! Det er en stor oppgave som det følger mye ansvar med. Den rollen gir mye ballkontakt, og det er noe jeg liker, sier Fredrik Winsnes til Adresseavisen.

(Dagbladet.no)

RUTINE:</B> Fredirik Winsnes sier han har gjort erfaringer i Hammarby som vil gjøre ham styrket som RBK-spiller neste sesong. Her i duell med Partizan Beograds Ivica Iliev under Champions League-kvalifisering.