VIDEO: Danmarks landslagstrener Åge Hareide vil at Pione Sisto skal se på videoklipp for å finne tilbake til formen. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau/Scanpix / NTB scanpix
VIDEO: Danmarks landslagstrener Åge Hareide vil at Pione Sisto skal se på videoklipp for å finne tilbake til formen. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau/Scanpix / NTB scanpixVis mer

Hareide og Danmark i VM 2018

Hareide tyr til andre midler for å få Sisto i storform

Danmarks tekniske venstrekant Pione Sisto har ikke fått vist sitt toppnivå inn mot fotball-VM, men Åge Hareide har stor tro på 23-åringen.

I treningskampene mot Sverige og Mexico har Sisto ifølge landslagstrener Åge Hareide virket å slite med selvtilliten.

I begge kampene er Celta-spilleren blitt tatt av til pause.

- Vi skal jobbe litt med ham. Han var meget god for oss i høst. Han er også ung, og det kan være at han famler litt, sier Hareide ifølge det tyske nyhetsbyrået Ritzau og fortsetter.

- Når det ikke fungerer kan man som spiller ofte forsøke å gjøre det lille ekstra, som å ta en ekstra dribling. Men faktisk skal man gjøre det motsatte ved å forenkle sitt spill og spille ballen videre.

Med fire dager til Danmarks åpningskamp mot Peru, er 23 år gamle sisto ikke på det nivået han viste i høst. Da var han en avgjørende faktor for at Danmark kvalifiserte seg til VM.

Klar for fotball-VM? Vi har samlet noen av VM-historiens største øyeblikk! ⚽

A post shared by Dagbladet (@dagbladet) on

Blant annet var samarbeidet med Christian Eriksen svært viktig for det danske landslaget. Hareide trekker blant annet fram hvor enkelt Sisto gjorde det da han var på sitt beste.

- Han slapp ballen videre til Christian Eriksen veldig enkelt, og det gjorde han godt.

Nå skal danskenes assistent Jon Dahl Tomasson vise Sisto videoklipp fra høstens kamper for at Celta-spilleren skal finne tilbake til formen.

- Da kan han se hva han kan gjøre. Han kan utgjøre en forskjell for oss, hvis han gjør det riktig.