Hareide valgte Doffen på midten

Trygghet først mot Bosnia.

MOLDE (Dagbladet.no): Åge Hareide går for Kristofer Hæstad i spann med Martin Andresen på sentral midtbane mot Bosnia-Hercegovina lørdag.

I går ble de to kompisene begge drillet i rollen, men på dagens formasjonstrening var det Doffen som fylte oppgaven.

Hareide antydet allerede etter gårsdagens trening at han kom til å starte med Hæstad.

- Grindheim er mer kreativ enn Doffen, men Doffen er en veldig god kommandosoldat. Han kan vi sende inn i fiendens land for å ta ut folk. Kampen varer over 90 minutter, og det vil være godt å ha flere alternativer. Kanskje det er greit å ha kreative folk å sette innpå mot slutten, sa Hareide da.

Landslagssjefen regner Grindheim som et mer offensivt alternativ, og i troppen er også Simen Brenne, som enda mer er typen som kommer på løp inn i motstanderens 16-meter og avslutter.

På dagens trening fortsatte Hareide ellers med Jarl-André Storbæk på høyrebacken i stedet for Anders Rambekk, og med Frode Johnsen som hengende spiss i stedet for Steffen Iversen.

Din mening: Hva synes du om laguttaket?

FÅR TILLIT: Åge Hareide har størst tiltro til Kristofer Hæstad mot Bosnia, som dermed henviser kamerat Christian Grindheim til benken. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
FÅR TILLIT: Åge Hareide har størst tiltro til Kristofer Hæstad mot Bosnia, som dermed henviser kamerat Christian Grindheim til benken. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer
Hareide valgte Doffen på midten