PRIORITERER FYSISK TRENING: Vikingtrener Åge Hareide sier han vil prioritere fysisk trening etter å ha sett laget sitt bli overkjørt av Basel i andre omgang i dag. Foto: Alf Ove Hansen, Dagbladet
PRIORITERER FYSISK TRENING: Vikingtrener Åge Hareide sier han vil prioritere fysisk trening etter å ha sett laget sitt bli overkjørt av Basel i andre omgang i dag. Foto: Alf Ove Hansen, DagbladetVis mer

Hareide varsler kondistrening etter stortap

- Laget er for dårlig trent.

||| (Dagbladet): Viking - Basel 0-4.

Åge Hareides Viking fikk en tøff start på treningsoppholdet i Marbella. Mot sveitsiske Basel ble det fire baklengsmål.

Hareide mener det er det den fysiske formen som ikke holder mål. Han var fornøyd med første omgang, selv om det sto 1-0 til sveitserne til pause. Men i andre omgang raknet det.

- I perioder var forsvarsarbeidet ikke bare syltynt. Det var horribelt deluxe. Det henger sammen med at valgene til den enkelte ikke er like gode når vi er slitne, sier Hareide til TV 2 Sporten.

Skal prioritere fysikkNå varsler han at han vil legge større vekt på fysisk trening framover.

DIREKTE UTTELLING: Radarparet Veigar Páll Gunnarsson og Daniel Nannskog er gjenforent i Stabæk. I dag ga det direkte uttelling i form av mål. 
Foto: Morten Holm, Scanpix
DIREKTE UTTELLING: Radarparet Veigar Páll Gunnarsson og Daniel Nannskog er gjenforent i Stabæk. I dag ga det direkte uttelling i form av mål. Foto: Morten Holm, Scanpix Vis mer

- Per i dag er laget for dårlig trent. Det skorter på løpskraften. En forbedring av dette blir en klar prioritet til neste opphold på La Manga, sier Viking-sjefen.

Viking-spiller Tomasz Sokolowski er enig med treneren.

- Vi sliter med oksygenmangel i 2. omgang. Lungekapasiteten må være på plass for å vinne kamper, og det er opp til hver enkelt å få på plass, sier han.

Storseier for StabækHjemme i Norge spilte Stabæk treningskamp mot Moss i dag, og samarbeidet mellom Veigar Páll Gunnarsson og David Nannskog er i gang igjen.

Det resulterte i scoring allerede etter seks minutter: Gunnarsson spilte fram Nannskog, som plasserte inn 1-0 for Stabæk.

Til slutt vant bærumslaget 5-1.

Cristian Bolanos scoret to mål da Start slo Sandefjord 4-0 i Sørlandshallen.