Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide vil ringe Andresen

Imponert landslagsjef.

(Dagbladet.no): Martin Andresen var kaptein og bankers på nye Norge. Så ble han skadd og slet med å nå gamle høyder i fjor. Nå ønsker landslagssjef Åge Hareide å diskutere et landslagscomeback for 29-åringen, skriver Bergens Tidende.

- Jeg skal ta en prat med både Martin og Mons (Ivar Mjelde) i løpet av uken. For å høre hva de tenker og litt nærmere om formen, sier Hareide til avisa.

Landslagssjefen var på Røkkeløkka i går og likte det han så.

- Martin var god i lange perioder av kampen. Han var presis i oppspillene, trygg med ballen og hadde steget som kjennetegner han når han er i form, sier Hareide.

Han vil også sørge for at enten han eller assistent Stig Inge Bjørnebye er på plass og finstuderer Andresen mot Stabæk i neste runde.

• Din kommentar: Er Andresen moden for Norge igjen?

FAVORITTEN: Åge Hareide gleder seg over at Martin Andresen storspiller igjen, etter en uheldig fjorårssesong. Foto: Scanpix
FAVORITTEN: Åge Hareide gleder seg over at Martin Andresen storspiller igjen, etter en uheldig fjorårssesong. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling