Hareide vil slå Drillo

Norges nye sjef håper på landslagsrekord.

Hareide har åpnet med to seirer. Vinner Norge onsdag, tangerer han Egil Olsen som vant sine tre første landskamper før det ble uavgjort i den fjerde.

- Da får vi satse på det. Det er vel noen som har fire strake. Ikke det? Da har vi et mål, sier landslagssjefen med rekord i blikket.

- Vi ønsker å vinne alle kamper. Vi kommer til å spille med en del nye, men vet de kommer til å jobbe for det. Og gjør de det, så vinner vi nok.

Onsdag venter Singapore i Singapore. Klam hete og et nesten nytt lag blir utfordringene når landslaget skal prøve å legge på til tre strake seirer under Åge Hareide.

Det er varmt, ja. Jeg sprang en runde, og så bare «posj», peste Vidar Riseth illustrerende etter treningen i bystaten i dag.

Og han var blant dem som bare skulle jogge dagen etter finalen mot Honduras i Hongkong. Det var oppunder 30 grader og stor luftfuktighet i Singapore mandag.

Et par grader nord for ekvator blir det onsdag den fjerde sørligste byen Norge har spilt landskamp for menn, og etter to kamper i Hongkong med samme lag blir det store utskiftninger.

- Jeg har ikke bestemt meg 100 prosent for laget, men det blir en god del endringer. Jeg vil ikke ta med spillerne på tur hit uten å la dem få spille store deler av en kamp, og dessuten blir det spillerne med de friskeste beina som slipper til, sier Åge Hareide.

(NTB)

NYE NORGE:</B> Åge Hareide startet med to strake seirer i Hongkong-turneringen. Onsdag venter Singapore.