Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareide vurderer Kvisvik

Branns Raymond Kvisvik kan havne i Åge Hareides Brøndby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Kvisvik og Thorstein Helstad har sagt at de ikke vil forlenge kontrakten med Brann. Austria Wien har fulgt Kvisvik tidligere i vinter. Nå innrømmer også Åge Hareide at han vurderer å hente østfoldingen.

- Kvisvik er en god spiller. Han var nest sist på veldig mange scoringer i fjor, og scoret i tillegg ti mål, sier Brøndby-treneren til Bergens Tidende.

Han kommer til å ha et øye til Brann-vingen når Tippeliga-ballen begynner å rulle igjen.

Kvisvik vet ikke hvor fotball-framtida hans ligger, men er ikke avvisende til Brøndby.

- Dette var hyggelig å høre. Det kom litt brått på, så jeg har ikke tenkt så mye på om dansk fotball kunne være noe for meg, men det er kjekt at det er interesse, sier Kvisvik.

Austria Wien skal fortsatt være interessert i Brann-spilleren. Østerrikerne er trolig på plass når laget serieåpner mot Molde til helga.

Bergensavisen skriver i dag at Kvisvik og Helstad kan havne i samme klubb. Ifølge avisa tilbyr Brann de to angrepsspillerne som en pakkeløsning.

Seinest i går viste duoen hvor giftige de kan være sammen når Kvisvik serverer Helstad. Vingen er mer enn lysten på å fortsette samarbeidet med Helstad.

- Jeg skjønner godt at noen viser interesse for oss begge. Min følsomme pasningsfot og Thorsteins hurtighet passer godt sammen, sier Kvisvik.

(Dagbladet.no)

<B>RADARPAR:</B> Thorstein Helstad og Raymond Kvisvik forlater ganske sikkert Brann.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!