Hareide vurderer Winsnes

Kan bli første Godset-spiller for Norge på åtte år.

Fredrik Winsnes (33) har imponert i sesongstarten.

- Alder er ingen hindring, sier landslagssjef Åge Hareide.

Hareide følger Strømsgodset-spilleren, som kan få være med i landskampen mot Uruguay 28. mai.

- Fredrik er en av spillerne vi ser på, sier Hareide til Drammens Tidende.

- Jeg kjenner Fredrik godt fra perioden jeg trente Rosenborg, og jeg vet at han er en god spiller. Fredrik har spilt bra i år, og SIF har vært gode. Da er det også lettere å være god selv, sier Hareide.

Godset-trener Ronny Deila syns Winsnes er en undervurdert spiller.

- Han har egenskaper med kula som få andre norske spillere har. Det er på midtbanen Norge trenger kreativitet, og Fredrik kan være løsningen, mener Deila.

Dersom Winsnes får plass mot Uruguay blir han den første Strømsgodset-spilleren siden 2000 (Jostein Flo) som representerer Norge på A-nivå. Winsnes står bokført med 12 A-landskamper.

TILBAKE PÅ LANDSLAGET? Fredrik Winsnes er igjen i landslagssjefens søkelys, sju år etter debuten i 2001. Åge Hareide følger Godset-spilleren tett og vurderer ham til kampen mot Uruguay 28. mai. Foto: ARNT E. FOLVIK
TILBAKE PÅ LANDSLAGET? Fredrik Winsnes er igjen i landslagssjefens søkelys, sju år etter debuten i 2001. Åge Hareide følger Godset-spilleren tett og vurderer ham til kampen mot Uruguay 28. mai. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

(NTB)

Hareide vurderer Winsnes
12 LANDSKAMPER: Men Winsnes har ikke spilt med flagget på brystet siden 2003. Trønderen uttalte tidligere i år at han drømmer om å avslutte karrieren med et VM-sluttspill for Norge i 2010.