Hareides første seier glapp i sluttminuttene

- Ganske så tungt, sier Örgryte-sjefen.

FORTSATT SIST: Åge Hareide var svært nær sin og Örgrytes første seier for sesongen, men det glapp tre minutter før slutt. Her gir han instruksjoner til Alexander Mellqvist i sin første kamp som sjef for den svenske klubben.
Foto: Adam Ihse / SCANPIX
FORTSATT SIST: Åge Hareide var svært nær sin og Örgrytes første seier for sesongen, men det glapp tre minutter før slutt. Her gir han instruksjoner til Alexander Mellqvist i sin første kamp som sjef for den svenske klubben. Foto: Adam Ihse / SCANPIXVis mer

Åge Hareide og Örgryte leter fortsatt etter sesongens første seier. Mandag holdt den på å komme, men Gefle kom tilbake og sikret 2-2 på tampen av kampen.

Hareides klubb er desidert sist i Allsvenskan etter 14 kamper. Bare tre poeng er det blitt så langt. Mandag kunne poengfangsten ha blitt doblet, men tre minutter før full tid ble håpet om hjemmeseier knust.

- Det var nære på i dag. Når vi taper poeng tre minutter før full tid er det ganske så tungt, sa Hareide til NTB.

Det begynte bra for Örgryte da Gefle kom på besøk. Björn Anklev støtet inn 1-0 etter bare fire minutters spill etter framspill av Markus Anderberg. I starten av annen omgang ble det et rollebytte for Anderberg, da han ordnet 2-0.

- Vi har mulighetene og spiller til tider bra i dag. Vi må prøve og ta med oss det positive fra denne kampen og bygge videre på det, mente Hareide.

Daniel Westling reduserte for Gefle like etter, men 2-1-ledelsen så ut til å holde for Hareides elever. Tre minutter før full tid headet imidlertid Amadou Jawo inn 2-2-målet.

- Vi gjør enkle tabber på slutten. Vi er ikke vant til å forsvare en ledelse og ble litt engstelige, sa Åge Hareide.

(NTB)