Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hareides Malmö hang med i 60 minutter. Så raknet det helt

Atlético hadde full kontroll.

• Atlético Madrid - Malmö 5-0 (0-0)

(Dagbladet): Åge Hareides Malmö tok en sterk hjemmeseier mot Olympiakos forrige runde, og hadde tre poeng på to før kveldens kamp.

Malmö har allerede sikret seg ligagullet i Sverige, og Hareide lovet et offensivt Malmö:

- Vi skal gi spillerne våre rød fluesopp, som vikingene spiste før. På den måten kan vi bli skikkelig aggressive, fleipet Hareide ifølge Aftonbladet før oppgjøret.

Det så ut som de fikk for mye.

- Vi er altfor dårlig etter pausen. Måten vi framstår på er ikke bra. Vi gjør for mange små og store feil. Det var en kollektiv brist som vi ikke har sett tidligere. Vi gjør det ok før pause. På dette nivået må vi være feilfrie, sier Hareide til Viasat.

Treneren fortsetter:

- Jeg følte meg maktesløs. Det blir for kort tid mellom mål to og tre.  Det blir stygge siffer, og det må vi bare lære av.  Jeg sa til spillerne at vi ikke skal være bekjent med det vi gjorde etter pausen. Vi har mer å gå på, og det skal vi vise i de siste kampene.

For mye sopp? Allerede etter seks minutter fikk Atlético den første store sjansen. Saul Niguez ble vippet gjennom, og headet ballen kontant i mål. Målet ble riktig annullert for offside, men var et varsel for hva som kom.

Det var det spanske hjemmelaget som gjorde som de ville, når de ville.

Malmö kjempet hardt, men var et lite hakk for små hele veien.

 ENKEL JOBB:    Mario Mandzukic feirer 3-0 målet mot Malmö. Foto: NTB Scanpix
ENKEL JOBB: Mario Mandzukic feirer 3-0 målet mot Malmö. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter 33 minutter burde Atlético gått opp i ledelsen. Antoine Grizmann ble spilt gjennom, men fra sju meter banken han ballen i tverrliggeren.  Mandzukic fikk hodet på returen, men Erik Johansson reddet på streken.

Smått utrolig at det spanske laget ikke var i ledelsen!

Lekkert spill Rett etter hvilen kom det som måtte komme: Atletico-mål.

Det var Koke som fikk æren av å sette ballen i mål. Midtbanespilleren fikk ballen etter en lekker chip fra lagkamerat Arda Turan inne i boksen. Fra kloss hold var 22-åringen iskald og lempet ballen i lengste bak en utspilt Robin Olsen i Malmö-buret.

Problemene fortsatte for Malmö.

Mario Mandzukic økte til 2-0 etter seksti minutter.  Spissen kriget bort Johansson i feltet og dunket ballen inn fra fem meter etter et perfekt innlegg fra Griezmann.

62 var spilt da Griezmann fikk æren av å score selv. Den franske 23-åringen vendte bort en Malmö-spiller og ladet kanonen fra femten meter. Olson var på skuddet, men den suste i mål bak den svenske keeperen.

Men det var ikke slutt. Hjemmelaget fortsatte ydmykelsen.

Diego Godín ruvet høyest i feltet på en corner og stanget inn det fjerde for kvelden, før innbytter Alessio Cerci satte inn den siste spikeren i kista da han curlet ballen i lengste hjørne fra seksten meter tre minutter på overtid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling