Hareides Malmö sviktet på eget gress

Spilte 0-0 mot latviske Ventspils.

SKUFFENDE:  Åge Hareide og Malmö klarte ikke å skaffe seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret mot latviske Ventspils.
Foto: Andreas Hillergren / NTB scanpix
SKUFFENDE: Åge Hareide og Malmö klarte ikke å skaffe seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret mot latviske Ventspils. Foto: Andreas Hillergren / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Malmö greide bare 0-0 hjemme mot latviske Ventspils i sin første kvalifiseringskamp til mesterligaen i fotball.

Dermed har Åge Hareides svenske serieleder et skuffende dårlig utgangspunkt i kampen om å ta seg videre til den tredje av fire kvalifiseringsrunder.

Det kunne vært enda dårligere. Rett etter pause kom Ventspils til kampens største sjanse. Ahmed Abdultaofik skjøt i innsiden av stolpen etter veggspill med Ndue Mujeci. Ballen rullet langs streken bak Robin Olsen, men gikk ikke inn.

- De er ikke glade for resultatet. Det er ikke jeg heller, men det er 90 minutter igjen, og kanskje 30 til om det blir ekstraomganger, sa Hareide, som ikke tror Ventspils vil framstå mye annerledes i returkampen neste onsdag.

— De kommer til å satse på kontringer. Kanskje føler de at de må angripe litt mer enn de gjorde her, men da blir det åpninger for oss, sa han.

Ellers lå Ventspils dypt på banen og forsvarte seg med dyktighet. Malmö viste verken god nok presisjon eller stor nok oppfinnsomhet til å ta seg gjennom.

Største sjanse kom til Markus Rosenberg, men han headet rett på keeper.

Malmö spiller returkamp i Latvia neste onsdag og må heve seg om laget skal få spille mer europacupfotball denne sesongen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer