Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hargreaves benket i Bayern

- Men Bayern er veldig sta, klager Sir Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Owen Hargreaves vil til Manchester United, og Manchester United vil ha Owen Hargreaves. Fullt så enkelt er det likevel ikke.

Selv om United skal være villige til å punge ut 200 millioner kroner for midtbanespilleren, er Bayern München alt annet enn samarbeidsvillig.

Da Bayern München slo Bochum 2-1 søndag, var Hargreaves plassert på benken. På grunn av influensa, hevder den tyske storklubben.

Men om Owen Hargreaves er lite motstandsdyktig mot lumske virus, er Bayern desto mer resistente overfor Manchester United.

- Vi prøver hardt, men Bayern München er veldig sta og motstandsdyktig. Det kan jeg forstå, men vi kan bare fortsette å gjøre det vi kan, sa Ferguson til Sky Sports etter den overbevisende 5-1-seieren mot Fulham.

- Vi ønsker å bygge opp en sterk stall, og Owen er definitivt en av nøklene til akkurat det, sier han.

Carrick snart tilbake

Men om Hargreaves skulle glippe, ser ikke skotten mørkt på situasjonen. Han mener dagens United-stall uansett er god nok til å kjempe om seriemesterskapet.

- Vi har allererde en fantastisk stall. Den sentrale midtbanen var enestående mot Fulham. Michael Carrick er forhåpentligvis tilbake neste uke, og gir oss mer ammunisjon. Jeg er veldig fornøyd med sammensetningen av stallen, sier Ferguson.

<B>PÅ BENKEN:</B> Owen Hargreaves var plassert på benken da Bayern vant 2-1 søndag. Men det skyldtes influensa og ikke flørtingen med Manchester United, hevder klubben.