Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hargreaves bør holde kjeft

Bayern-manager Hoeness advarer Hargreaves.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bayern München har fått nok av Owen Hargreaves\' utilslørte flørting med Manchester United. Nå får 25-åringen en kraftig pekefinger fra manager Uli Hoeness: Glem hele overgangen - ellers er du i trøbbel. Alvorlig trøbbel.

- Jeg vil råde ham til å holde kjeft nå, ellers blir jeg virkelig sint. Og det vil ikke være gunstig for ham, lyder den dårlig skjulte trusselen fra Hoeness, ifølge Sky Sports.

Hargreaves ble satt på benken da Bayern slo Bochum 2-1 søndag ettermiddag, angivelig på grunn av influensasymptomer. Men at Hoeness også ønsket å gi midtbanespilleren en liten tankevekker, er slett ingen umulighet.

Vil ha respekt

For når Bayern-manager gjentatte ganger har gjort det klart for Hargreaves at han blir værende i Tyskland, misliker han sterkt at Hargreaves vender det døve øret til.

- Han vil ikke få tillatelse til å reise, og han må lære seg å akseptere avgjørelsene som sjefene hans tar, sier Hoeness.

Og legger til i beste Harald Eia-stil:

- Det er rett og slett et spørsmål om respekt.

MÅ PASSE SEG: Bayern-manager Uli Hoeness er i ferd med å miste tålmodigheten med Owen Hargreaves. Nå blir han truet med strenge reaksjoner dersom han ikke stanser flørtingen med Manchester United. Foto: REUTERS
MÅ PASSE SEG: Bayern-manager Uli Hoeness er i ferd med å miste tålmodigheten med Owen Hargreaves. Nå blir han truet med strenge reaksjoner dersom han ikke stanser flørtingen med Manchester United. Foto: REUTERS Vis mer

Tordentalen fra Hoeness skremmer nok likevel ikke Sir Alex Ferguson, som i går klaget over Bayerns stahet. United-bossen lovte imidlertid at United ville fortsette å stå på.

<B>SINT:</B> - Jeg vil råde ham til å holde kjeft nå, ellers blir jeg virkelig sint, sier Uli Hoeness om Owen Hargreaves.