Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hargreaves hardt skadd

Kan miste klubb- og landskamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bayern München-spilleren Owen Hargreaves pådro seg i dag en skade som kunne se ut til å være et beinbrudd.

Skaden oppsto under 2-1-tapet for Arminia Bielefeld.

- Frykter beinbrudd

Engelskmannen måtte av banen etter 24 minutter av første omgang. Årsaken var et hardt sammenstøt med motlagets Thorben Marx.

Overfor den tyske storavisa Bild, bekrefter Bayern München-trener Felix Magath frykten for brudd i venstre leggbein.

Om skaden er så alvorlig, vil bli avklart etter at det er tatt et røntgenbilde i kveld.

Mister landskamper?

Den hardtarbeidende midtbanespilleren er viktig for det engelske landslaget, og han er tildelt drakt nummer 7 etter tidligere kaptein David Beckham.

SKADD: Her blir Owen Hargreaves (t.h.) taklet av Arminia Bielefelds Markus Bollmann. I en annen av kampens dueller ble engelskmannen skadd - muligens brakk han beinet. Foto: MICHAEL SOHN/AP/SCANPIX
SKADD: Her blir Owen Hargreaves (t.h.) taklet av Arminia Bielefelds Markus Bollmann. I en annen av kampens dueller ble engelskmannen skadd - muligens brakk han beinet. Foto: MICHAEL SOHN/AP/SCANPIX Vis mer

Nå risikerer han å miste EM-kvalikkampene mot Makedonia og Kroatia 7. og 11. oktober. Dessuten må han sjølsagt stå over kamper for klubblaget. 

Hargreaves ble i sommer koblet til en overgang til Manchester United, men Bayern München nektet å gi slipp på nok en midtbanespiller.

Si din mening:

•Hvor godt står tysk toppfotball seg mot de øvrige europeiske toppseriene?