Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hargreaves ignorerer Bayerns trussel

Krever trolig å bli solgt til United i dag.

(Dagbladet.no): - Jeg vil råde ham til å holde kjeft nå, ellers blir jeg virkelig sint, freste Bayern-manager Uli Hoeness for et par dager siden.

Utbruddet var myntet på Owen Hargreaves, og kom som et resultat av 25-åringens standhaftige forsøk på å bli solgt til Manchester United.

Mye tyder på at Hoeness kommer til å bli virkelig sint i løpet av dagen.

For Hargreaves har tilsynelatende ingen intensjoner om å la seg kue - og kommer ifølge flere engelske aviser til å gå offentlig ut og kreve å bli solgt til Manchester United i dag. Ifølge den vanligvis etterrettelige avisa The Guardian har Hargreaves og hans rådgivere planlagt en pressekonferanse i München i ettermiddag.

Hargreaves\' ulydighet gleder nok Sir Alex Ferguson, selv om den tyske storklubben i går truet med å bringe United inn for FIFA.

Hargreaves har kontrakt med Bayern München til 2010, og ble plassert på benken både i seriekampen mot Bochum i helga og i en privatkamp mot Barcelona i går - med influensasymptomer, hevder klubben.

VIL TIL UNITED: - Gary, hvis ikke får jeg får dra til United begynner jeg nesten å grine. 
  
Her får Owen Hargreaves trøst av United-kaptein Gary Neville etter sommerens VM-tap mot Portugal. Foto: AP
VIL TIL UNITED: - Gary, hvis ikke får jeg får dra til United begynner jeg nesten å grine. Her får Owen Hargreaves trøst av United-kaptein Gary Neville etter sommerens VM-tap mot Portugal. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media