Hargreaves kan gå for 248 mill.

Utspill fra Bayern.

Bayern München vil vurdere å selge Owen Hargreaves dersom Manchester United vil betale 248 millioner kroner.

I sin spalte i avisa Bild skriver klubbens president Franz Beckenbauer at de vil bruke pengene fra salget, som for øvrig vil være ny Bundesliga-rekord, til å finne en god erstatter. Tidligere har ledelsen i Bayern nektet å la Hargreaves gå.

- Vi må vurdere det nøye dersom vi fikk et bud på nærmere 250 millioner kroner fra Manchester United, skrev Beckenbauer som i desember ble gjenvalgt som president i klubben for femte gang.

- Med såpass mye penger kan vi få til litt av hvert på overgangsmarkedet, skriver den tidligere storspilleren som normalt lar sportsdirektør Uli Hoeness og formann Karl-Heinz Rummenigge ta seg av diskusjoner rundt spillersalg.

Hargreaves pådro seg et brudd i leggbeinet 17. september i fjor og har ikke spilt siden. Han har flere ganger bedt sine sjefer om å bli solgt til den engelske toppklubben etter at de kom med et bud på ham etter fotball-VM i Tyskland i fjor.

(NTB)

SNART SAMMEN? Gary Neville kan få England-kompis Owen Hargreaves til Manchester United, bare Bayern München får sitt pengekrav oppfylt. Foto: Scanpix/Ap
SNART SAMMEN? Gary Neville kan få England-kompis Owen Hargreaves til Manchester United, bare Bayern München får sitt pengekrav oppfylt. Foto: Scanpix/Ap Vis mer