Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hargreaves spilte for første gang på halvannet år

Fikk én omgang for Solskjærs reservelag.

ENDELIG I KAMP IGJEN: Det har blitt mye trening for Manchester Uniteds Owen Hargreaves. Men i kveld var han omsider tilbake i kamp og fikk 45 minutter for reservelaget. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
ENDELIG I KAMP IGJEN: Det har blitt mye trening for Manchester Uniteds Owen Hargreaves. Men i kveld var han omsider tilbake i kamp og fikk 45 minutter for reservelaget. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Manchester Uniteds skadeplagede midtbanespiller Owen Hargreaves var i kveld tilbake i spill for første gang på 18 måneder.

29-åringen har vært plaget av alvorlige kneproblemer, men spilte 45 minutter da Uniteds reservelag slo Burnley 2-0.

- Jeg hadde en veldig suksessrik periode i Bayern München hvor jeg vant alt, men så ønsket jeg en forandring og en utfordring. Jeg ønsket å spille for Manchester United. Jeg kom hit for å vinne mesterligaen. Vi gjorde det i Moskva, men jeg juble ikke så mye. Selv om jeg bidro, så bidro jeg ikke så mye som ønsket fordi jeg mistet så mange kamper, sier Hargreaves som spilte for United da laget slo Chelsea på straffer i finalen i 2008.

Han håper han har flere fine år igjen på fotballbanen.

- Jeg er 29 år, men forhåpentligvis har jeg mye fotball igjen, og jeg håper drømmene kan bli virkelighet, sier Hargreaves.

Han vil ikke helt lukke døren for VM-spill i sommer, men mye skal til for at midtbanespilleren tar en plass i Fabio Capellos tropp.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!