Hårløs, men ikke målløs

Henke Larsson og Fredrik Ljungberg skal vise tyrkerne at styrken ikke sitter i håret. - Alle spillerne bør ta håret før kampen, da blir det målkalas, sier Fredrik Ljungberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før kom de til landslagssamlinger med rastafletter og punkfrisyre. Tirsdag stilte Sveriges to superstjerner uten hår, men i scoringsform.

Rasta i 13 år

Til sammen tre mål har de to stjernene laget etter at de tok sveisen. Ljungberg scoret begge Arsenals mål mot Lazio, og Larsson scoret sitt trettende mål for Celtic i helga.

- Jeg synes «Henke» er mye modigere enn meg. Han har hatt sine rastafletter i over ti år, så det må ha vært en stor beslutning for ham å shave seg, sier Ljungberg.

- Etter 13 år med rastafletter, ville jeg gjøre noe annerledes, sier Henke kort.

Selv måtte Ljungberg stå over trening på onsdag. Grunnen: han ble forkjølet etter hårtapet.

I kanonform

Med Larssons ti mål på åtte kamper for Celtic forventer svenskene at han skal score på landslaget igjen. Det har han ikke gjort siden 2-1-tapet mot Italia under EM.

Med den formen både Larsson og Ljungberg er i om dagen, tyder mye på at Sverige blir giftig mot Tyrkia i kveld. Det gir håp om en langt mer underholdende kamp enn sist de to lagene møttes. Det var under EM, resultatet ble 0- 0, og kampen ble av mange utropt til turneringens kjedeligste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer