- Hårreisende å sette Hodgson til å styre disse spillerne

Vi spurte ekspertene og supporterne: - Bør Liverpool skifte manager?

PÅ KNÆRNE: Resultatene uteblir for Liverpool, smilene er borte. Mest bekymret er ekspertene for at spillere som Fernando Torres ikke ser glade ut for å spille under manager Roy Hodgson.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
PÅ KNÆRNE: Resultatene uteblir for Liverpool, smilene er borte. Mest bekymret er ekspertene for at spillere som Fernando Torres ikke ser glade ut for å spille under manager Roy Hodgson.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ingen skal si at de ikke var forberedt på hva som var i vente, Anfield-publikummet, etter sviende hjemmesmeller mot Northampton fra nivå fire i ligasystemet og nyopprykkede Blackpool.

Likevel var gårsdagens tap mot Wolverhampton kanskje det nederlaget som var tyngst å svelge for Liverpool-supporterne. Apatiske spillere, en apatisk manager. Like flatt og livløst som et utbrukt bilbatteri.

Gjennomgangsmelodien på den traurige fotballkvelden på Merseyside var «Hodgson for England», som så definitivt ikke var ment som noe kompliment til hardt prøvede Roy Hodgson — snarere en dårlig skjult oppfordring om å finne noe annet å ta seg til.

Den bereiste fotballmannen repliserte med å si at han ikke hadde følt noe til den berømte Anfield-støtten gjennom sin korte tid i klubben.

Forholdet mellom supportere og manager er på bristepunktet. Per dags dato er Liverpool i et tabellmessig ingenmannsland. Fem poeng skiller opp til europacupplass. Samme differanse til absolutt jumboposisjon.

Spørsmålet nå er hvor går veien videre for Liverpool - et av flere spørsmål vi stilte supporterleder Pål Christian Møller, og fotballekspertene Lars Tjærnås og Tor-Kristian Karlsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer