- Hårreisende

Sjefsredaktøren i Kvinner & Klær (KK) reagerer sterkt på Terje Bogens svært nedsettende uttalelser om Kari Traas posering i det norske magasinet Ultra Sport. - Hårreisende, og på kanten til kjønnsdiskriminering, sier Kjersti Løken Stavrum til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les hva Terje Bogen sa

Bogen fleipet i lørdagens utgave av Dagbladet med at Kari Traa heller burde kjørt i bikini enn stilt opp på lettkledde bilder. Uttalelsene har skapt stor debatt på Dagbladets nettsider og reaksjonene har vært mange.

Vil sponse

Sjefsredaktøren i Kvinner & Klær reagerte så sterkt på Bogens uttalelser at hun i går tok kontakt med Dagbladet. Hun ville bli satt i forbindelse med Kari Traa.

- Jeg vil gjerne hjelpe henne med en utstrakt hånd på sponsormarkedet, sier Kjersti Løken Stavrum til Dagbladet.

- KK sponsor av prinsipp ingen utøvere, men jeg vil tilby Kari sponsorkroner. Hvor mye det blir vet jeg ikke foreløpig, sier Stavrum.

Diskriminering

Hun mener Bogen må bite i seg sine egne uttalelser.

- Det er hårreisende uttalelser Bogen kommer med og de nærmer seg kjønnsdiskriminering, sier sjefsredaktør Kjersti Løken Stavrum.

Hun synes bildene Traa har stilt opp på er flotte.

- Andre har kastet underbuksa før og stilt opp på bilder. Derfor reagerer jeg sterkt prinsipielt på denne saken, sier Stavrum.

Hun trekker fram Stabæks Martin Andresen som et eksempel. Andresen stilte opp på bilder med bare en ball foran sine edlere deler.

- Det å kaste klærne er en del av en trend og vi har også sett flere halvnakne brannmenn, sier redaktøren.

<B>VIL HJELPE:</B> KK-redaktør Kjersti Løken Stavrum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer