Harry freste etter tapet: - Jeg kan ikke beskytte spillere som veier 20 kilo for mye

Kategoriserer ham som feit og lat.

I UNÅDE: Adel Taarabt virker å være på svartelista til Harry Redknapp om dagen. QPR-manageren fikk spørsmål om ikke marokkaneren kunne gjort en forskjell i dagens kamp mot Liverpool. Journalisten som stilte spørsmålet fikk klart svar på tiltale. Foto: NTB Scanpix
I UNÅDE: Adel Taarabt virker å være på svartelista til Harry Redknapp om dagen. QPR-manageren fikk spørsmål om ikke marokkaneren kunne gjort en forskjell i dagens kamp mot Liverpool. Journalisten som stilte spørsmålet fikk klart svar på tiltale. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidligere søndag ettermiddag ble tilskuerne på Loftus Road vitne til noen heseblesende sluttminutter.

Fire scoringer på åtte minutter. Det siste fem minutter på overtid da Steven Caulker løp ballen i eget nett og ga Liverpool seieren med 2-3.

Etter kampen var QPR-manager Harry Redknapp alt annet enn fornøyd med tingenes tilstand. En journalist benyttet da anledningen til å spørre om ikke Adel Taarabt kunne gjort en forskjell i dag.

Han fikk raskt svar på tiltale.

- Han er ikke i god nok form til å spille fotball. Han spilte med reservelaget her om dagen, og jeg hadde klart å løpe mer enn det han gjorde, sier Redknapp ifølge den britiske tabloiden Daily Mail.

- Jeg tar ut spillere som vil forsøke og fortjener å være i en bra klubb som QPR. Som kommer hit hver dag for å jobbe og trene. Når han begynner å gjøre det, om han noen sinne kan gjøre det, så får han kanskje spille.

Taarbat tilbrakte store deler av forrige sesong på utlån til den italienske storklubben AC Milan. Det er tydelig at Redknapp er alt annet enn imponert over marokkanerens fysiske form etter returen. Holdninga virker heller ikke å være noe manager-legenden setter pris på.

- Jeg kan ikke beskytte spillere som ikke vil løpe eller trene, og som veier 20 kilo for mye. Hva skal jeg si? Fortsett å tjene pengene sine, men uten å trene?, sier en oppgitt Redknapp.