PÅ PLASS: Harry Redknapp aksler en ny drakt og en ny utfordring når han skal forsøke å holde Birmingham i Englands nest øverste divisjon. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: Harry Redknapp aksler en ny drakt og en ny utfordring når han skal forsøke å holde Birmingham i Englands nest øverste divisjon. Foto: NTB ScanpixVis mer

Harry Redknapp om manager-comebacket: – Jeg har mye å tape på dette

Skal redde Birmigham fra nedrykk. 

Managerveteranen Harry Redknapp er hentet inn for å redde Birmingham fra nedrykk. – Vi trenger én seier og én uavgjort, sier Redknapp før møtet med Aston Villa.

70-åringen har lang fartstid i engelsk fotball, men de færreste så for seg at Redknapp skulle dukke opp som mulig redningsmann i ligainnspurten.

– Alt jeg kan gjøre er å komme inn med litt selvtillit, sier Redknapp.

Birmingham står i stor fare for å rykke ned til League One, nivå tre i engelsk fotball.

– Denne klubben bør kjempe om å komme til Premier League, eierne har store ambisjoner, sier den tidligere Bournemouth-, West Ham-, Portsmouth-, Southampton-, Tottenham- og Queens Park Rangers-manageren.

Birmingham står med 47 poeng etter 43 kamper. Tre poeng skiller ned til Blackburn under streken.

– Jeg har mye å tape på dette. Jeg vil hate det hele om det ikke lykkes. Kona mener jeg er gal. Alle jeg kjenner mener jeg er gal, men her er jeg, sier Redknapp på spørsmålet om dette er et prosjektet hvor han ikke har noe å tape.

Redknapp har erstattet Gianfranco Zola på St. Andrews. Italieneren overtok et lag på sjuendeplass, men mislyktes helt i managerjobben med de helblå.

(NTB)