Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Harrys datter døde få dager før han bidro i seieren over Manchester United

Tragisk oppladning til den historiske seieren.

TRAGISK: Bournemouths Harry Arter fikk en tragisk oppladning til oppgjøret mot Manchester United da hans datter døde i midtuka. Foto: Mercury Press/REX Shutterstock
TRAGISK: Bournemouths Harry Arter fikk en tragisk oppladning til oppgjøret mot Manchester United da hans datter døde i midtuka. Foto: Mercury Press/REX Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Joshua King fikk mye skryt av sin manager i Bournemouth, Eddie Howe, etter gårsdagens matchvinnerscoring over Manchester United. Triumfen blir ansett som kanskje den største i Bournemouths historie.

Men dagene mellom de bemerkelsesverdige triumfene over Chelsea og Manchester United har ikke vært en ubetinget glede i den nyopprykkede klubben. For midtbanespiller Harry Arter har det vært en tragedie.

25 år gamle Arter og hans partner mistet sin datter under fødselen i midtuka. Det skriver BBC.

- Det har vært en veldig emosjonell uke for ham. Jeg synes han har håndtert situasjonen med verdighet, sier manager Howe ifølge BBC.

- Å spille på den måten han gjorde mot Manchester United så kort tid etter tragedien, er noe jeg ikke kan gi han nok skryt for, fortsetter Bournemouth-manageren.

Iren kjente på tårene da han ble byttet ut fire minutter før full tid i den eventyrlige seieren over gigantklubben fra Manchester. Howe ga Arter en god klem og holdt godt rundt ham etter kampen.

- Han viste en forbilledlig styrke. Jeg er veldig stolt av Harry. Men den smerten de ble påført, vil aldri forsvinne. Derfor må vi i Bournemouth passe godt på ham. Tankene våre går til Harry og hans familie, sier Howe.

- Det var Harry som ville spille. Det var aldri noen tvil å se i øynene hans, forteller Arters stolte manager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media