Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM i Lahti:

Harsem fikk den siste plassen i VM-sprinten

Astrid Uhrenholdt Jacobsen går dermed ikke sprint.

KAMP: Kathrine Rolsted Harsem vant kampen om den åpne plassen på det norske laget i VM-sprinten. Foto: Bjørn Langsem
KAMP: Kathrine Rolsted Harsem vant kampen om den åpne plassen på det norske laget i VM-sprinten. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Tirsdag ble det klart at Kathrine Harsem fikk den noe åpne plassen på kvinnenes sprint i Lahti-VM. Hun går dermed sprinten i likhet med Maiken Caspersen Falla, Ingvild Flugstad Østberg, Heidi Weng og Marit Bjørgen for det norske laget.

Harsem falt i semifinalen på sprinten i Otepää, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen imponerte med en fjerdeplass. Sistnevnte gjorde seg selv uaktuell til VM-sprinten.

Sprintrennet i Lahti er torsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling