Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Harstad knuste Asker

(Asker–Harstad 66-82) Harstad Vikings knuste Asker Aliens i den femte NM-finalen i basketball for menn. Seierssifrene i Vollenhallen i Asker ble 82-66.

Dermed vant Harstad 3-2 i kamper etter at Asker vant de to første oppgjørene, og så ut til å gå mot en sikker NM-tittel. Men laget fra Harstad viste imponerende moral ved å vinne de tre neste, hvorav to ble spilt på bortebane.

I de to første periodene av onsdagens avgjørende kamp var det Asker som oftest var føringen. Men stillingen halvveis var 40-40.

I den tredje perioden sikret gjestene seg raskt en 11 poengs ledelse, og det skulle vise seg at denne ga de aldri fra seg igjen. Asker spilte nervøst og bommet på de mest opplagte sjanser.

Finalens beste spiller var Harstads Mario Woodson.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling