MISFORNØYD: Manchester City-keeper Joe Hart innrømmer at klubben har underprestert kraftig denne sesongen. Den siste tiden har det vært mange «ærlige samtaler» internt i storklubben. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
MISFORNØYD: Manchester City-keeper Joe Hart innrømmer at klubben har underprestert kraftig denne sesongen. Den siste tiden har det vært mange «ærlige samtaler» internt i storklubben. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB ScanpixVis mer

Hart om United-tapet: - Det var et vanskelig resultat å svelge

Det har vært mange interne runder i City-leiren etterpå.

Manchester City-keeper Joe Hart innrømmer at klubben har underprestert kraftig denne sesongen. Den siste tiden har det vært mange «ærlige samtaler» internt i storklubben.

Regjerende Premier League-mester City er ute av kampen om årets ligagull, og ekstra smertefullt ble det da laget tapte 2-4 for byrival Manchester United for halvannen uke siden. Presset på manager Manuel Pellegrini er stort.

- Vi er ikke der vi ønsket å være. Vi håpet å kjempe om seriemesterskapet, akkurat som vi har gjort de siste årene, sier Hart i et intervju på Manchester Citys nettsider.

- Nå må vi vinne de siste kampene, så får vi se hvor det tar oss. Vi har skuffet oss selv på helt avgjørende tidspunkter i sesongen, tilføyer den engelske landslagskeeperen.

Hart mener flere klubber har overprestert litt mot nettopp City denne sesongen.

- Vi har spilt bra i veldig mange kamper, men en del lag har løftet seg nettopp mot oss. Det er bare sånn virkeligheten er, det er ikke jeg som klager, sier han.

Den siste tiden, og særlig etter tapet for Manchester United, har det vært mange interne runder i City-leiren.

- Det har vært brukt mye tid på refleksjon og mange ærlige samtaler. Det var et vanskelig resultat å svelge, sier Hart.

Kommende helg tar City imot FA-cupfinalist Aston Villa hjemme i Manchester.

 (NTB)