FIRE MINUTTER: Her går en slukøret Owen Hargreaves av banen etter bare fire minutters spill mot Wolves i november i fjor. Han kom altdri tilbake i United-drakt. Foto: AFP/ANDREW YATES
FIRE MINUTTER: Her går en slukøret Owen Hargreaves av banen etter bare fire minutters spill mot Wolves i november i fjor. Han kom altdri tilbake i United-drakt. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

Hart trodde Hargreaves' City-test var tøys

Og Rooney er skeptisk til tidligere United-kompis.

• Hvem kjøpes og hvem selges: Følg deadline-dagen i studio fram til midnatt

(Dagbladet): Owen Hargreaves fikk ingen ny kontrakt i Manchester United i sommer, etter bare fire minutters fotball på nesten tre år.

Den kanadiskfødte midtbanespilleren tilbød seg å spille gratis for United, men ifølge Daily Telegraph fikk han avslag.

Nå er 30-åringen høyaktuell for Manchester City, han gikk gjennom en legeundersøkelse i går og det er bilder av ham på utsiden av sykehuset i Manchester. Siden han er kontraktsløs kan han tygge på et eventuelt tilbud fram til fredag.

Meldingene om legetesten nådde fort det engelske landslaget i går, og City-keeper Joe Harts hake ble raskt senket da han hørte om legetesten.

Wow! - Unnskyld? Er det sant? Wow! Hvor kom det fra? Virkelig? Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg ble tatt på senga. Flott, flott, sier Hart.

Hargreaves har 42 landskamper, men har ikke spilt på landslaget med 24-årige Hart. Keeperen mener - når han får summet seg litt - at den tidligere Bayern München-spilleren kan være et kupp for cupmesterne.

HVA SIER DU? Joe Hart var ikke forberedt på å bli konfrontert med Owen Hargreaves City-framtid på England-treninga i går. Foto: AP/Jon Super
HVA SIER DU? Joe Hart var ikke forberedt på å bli konfrontert med Owen Hargreaves City-framtid på England-treninga i går. Foto: AP/Jon Super Vis mer

- Han er en svær spiller, og han blir en flott signering dersom han er i form og City-spiller.

City-stopper Joleon Lescott fryder seg også, dersom det blir slik at Hargreaves bytter ut rødt med blått.

- Folk spør om det er gambling, men klubben vet hva de gør. Owen vet hva han gjør, han er fortsatt en god spiller, sier Lescott.

Tilbake på sitt beste? Wayne Rooney tviler mer på spilleren han nesten ikke fikk spille sammen med de siste tre årene, og som han opplevde tidvis på United-trening.

- Han har vært ute et par år nå, og han jobbet hardt for å komme tilbake sist sesong. Han spilte en kamp og skadet låret sitt. Det blir vanskelig for ham å komme tilbake til sitt beste, men jeg håper han klarer det, sier Rooney.

Ifølte The Independent kommer City til å tilby Hargreaves en avtale der han lønnes etter antall spilte kamper.

Fredag må Champions League-klubbene melde inn sine staller til Uefa, og seinest da må City ta en avgjørelse på 30-åringen som i går først ble koblet til Spurs.

BLIR RIVAL? Wayne Rooney (t.v) sier han håper for Englands del at Owen Hargreaves nå er frisk til å spille fotball. Her fra en treningsleir med United i fjor. Foto: REUTERS/Fadi Al-Assaad
BLIR RIVAL? Wayne Rooney (t.v) sier han håper for Englands del at Owen Hargreaves nå er frisk til å spille fotball. Her fra en treningsleir med United i fjor. Foto: REUTERS/Fadi Al-Assaad Vis mer

Tidligere i sommer fikk han tilbud fra WBA og Leicester, etter at han selv la ut treningsvideoer på youtube.

Midtbanespilleren som kostet United 200 millioner kroner i 2007 er selv overbevist om at alvorlig knetrøbbel ikke lenger vil plage ham, fordi han har gått gjennom et intensivt treningsprogram i USA og føler seg helt frisk.

Ikke død og begravet I et intervju med Daily Mail søndag varslet Hargreaves at han håper på 40 kamper denne sesongen, og satset på et England-comeback.

- Jeg skal sjokkere folk. Jeg er tilbake og jeg tror jeg blir like god som før. Kroppen føles bra og kneene er perfekte. Jeg har mye å bevise på grunn av de tre årene jeg var ute. Folk tror jeg er død og begravet, sa Hargreves.