Hartson utliknet på overtid

Innbytter John Hartson ble dagens Wimbledon-helt. På overtid utliknet Dons-spissen. Scoringen førte Wimbledon over nedrykksstreken. Dagbladet :på nettet fulgte ettermiddagens Premier League-kamper direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Drillo-erstatter Terry Burton fikk en perfekt start som ny Wimbledon-sjef. Etter 15 minutters spill serverte Ugo Ehiogu en gavepakke til alle neglebitende Dons-fans. Aston Villa-stopperen nikket innlegget fra Michael Hughes i eget nett. Ledelsen holdt til pause.

Men ni minutter ut i andre omgang utliknet Aston Villa ved Lee Hendrie. 20 minutter seinere var gjestene i føringen etter at også Dion Dublin hadde funnet veien til nettmaskene. Der og da var Leicesters scoringer mot Bradford det eneste Wimbledon kunne juble for. Men da Wimbledon-fansen var i ferd med å pakke sammen, dukket innbytter John Hartson opp.

Urokråka Hartson som sist helg ble utvist mot Bradford og bråket i spillertunnelen før kampen på Valley Parade for en uke siden, utliknet på overtid.

Hartson må stå over skjebnekampen mot Southampton 14. mai, men i dag bidro waliseren et mål som kan bli gull verdt.

Bradford var sjanseløse i sin kamp mot Leicester, og tapte til slutt 3-0. Gunnar Halle og co. ligger dermed under nedrykksstreken når én runde gjenstår. Bradford og Wimbledon har begge 33 poeng, men Wimbledon har fem mål å gå på i forhold til Bradford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer