Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hartson vil vise seg fram mot Norge

CARDIFF (Dagbladet.no): Wimbledon-spiss John Hartson venter på sitt internasjonale gjennombrudd. Han håper det kommer mot Norge på lørdag. - Jeg er i toppform, advarer Hartson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wimbledon-spissen gikk glipp av Wales' første VM-kvalifiseringskamp på grunn av alt rotet rundt overgangen til Glasgow Rangers.

- Da Rangers trakk seg fra forhandlingene var jeg langt nede. Jeg visste at jeg ikke var i stand til å hjelpe Wales akkurat da, sier Hartson til The Mirror.

Wimbledon-spissen har ennå tilgode å vise seg fram fra sin beste side i landslagstrøya.

- Av en eller annen grunn har ikke min internasjonale karriere tatt av. Jeg er 25 år og har bare spilt ti kamper fra start for Wales - det burde ha vært dobbelt så mange. Målet er å spille 50 landskamper. Jeg håper jeg kan gjøre opp for noe av tida jeg har mistet ved å spille fra start mot Norge, sier måljegeren som ikke er sikker på om han er i startoppstillinga til landslagssjef Mark Hughes.

- Vi har mange gode spisser. Iwan Roberts scoret to mål for Norwich i ligacupen sist - han er i god form. Nathan Blake har også spilt bra for Blackburn. Så det er hard konkurranse om plassene. Sjøl føler jeg at jeg er i toppform.

I TOPPFORM : John Hartson håper på gjennombrudd i kampen mot Norge.