TOPPSCORER: Haslum-spiller Kenneth Klev ble toppscorer for Haslum i Tyrkia. Foto:  REUTERS/Ivan Milutinovic
TOPPSCORER: Haslum-spiller Kenneth Klev ble toppscorer for Haslum i Tyrkia. Foto: REUTERS/Ivan MilutinovicVis mer

Haslum tapte med tolv mål mot Besiktas

Ledet med elleve før returoppgjøret.

Haslum hadde med seg 11 måls ledelse til returkampen mot Besiktas i EHF-cupen håndball, men det var ikke nok. Tyrkerne vant med 12 mål søndag og gikk videre.

Bærumslaget kjørte over Besiktas i hjemmekampen og vant 31-20. Da virket det som laget skulle kunne spasere til gruppespillet, men dagen etter at Elverum fulgte opp sin 10-målsseier hjemme med 10-målsseier over Sloga i Bosnia, kom Haslum til kort i en heksegryte.

Besiktas scoret to ganger for hver Haslum-scoring i første omgang og ledet 18-9 til pause. Haslum tok litt innpå i annen omgang og så ut til å ha kontroll på sammenlagtseieren, men mot slutten raknet det helt.

Besiktas scoret fire ganger på rad og kom opp i 37-25. Det var ett mål for mye til at Haslum skulle gå videre. Hjemmelagets helt var Ramazan Döne, som scoret hele 14 ganger.

Kenneth Klev var Haslums toppscorer med seks mål.

Haslum hadde ikke hjelp fra de makedonske dommerne. Laget fikk fem utvisninger mot Besiktas' ene. Hjemmelaget fikk seks straffekast mot Haslums ene.

- Vi bommet i en del avgjørende situasjoner på slutten av kampen, så vi har oss selv å skylde, sa trener Tom-Eirik Skarpsno til handball.no.

(NTB)