Haslum vant sluttspillet

Sølvguttene ble seiersherrer igjen.

Haslum er sluttspillmestere i håndball etter at de slo Fyllingen 27-20 i den andre finalen lørdag. Og kampen ble avgjort tidlig i andre omgang.

- Vi spilte jevnt med Fyllingen i begynnelsen av første omgang, før vi økte og avsluttet omgangen med en firemålsledelse, forteller Pål Oldrup Jensen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Men det var i andre omgang at Håndballtrenerens mannskap virkelig kjørte fra gjestene fra vest.

- I løpet av de første 10-15 minuttene gikk vi opp i en timålsledelse. Da var i og for seg matchen kjørt. Fyllingen hadde ikke mye å komme med da, forteller Jensen.

Etter den første finalen i Fyllingen sto det 26-25. Med sjumålsseieren lørdag ble det til slutt 53-45 sammenlagt.

Lie sto fram

Lasse Lie, som har vært en meget viktig spiller for Haslum denne sesongen, fortsatte å sette inn mål i sluttspillfinalen. Totalt ble det sju mål på klubbens måljeger.

- Lie sto virkelig fram i dag, og var virkelig god på mange måter. Han var god framover, men var også en av de beste forsvarsspillerne på kanten. Lasse betyr mye for helheten i forsvaret. Når Lasse er i form og er god, så er han ordentlig god. Da skaper han mye i tillegg til å score mål. I dag skapte han trygghet i forsvaret, skryter Jensen.

MER FEIRING: I desember ble Haslum cupmestere (bildet), og så ble det sølv i serien. I dag vant de sluttspillet også. Foto: SCANPIX
MER FEIRING: I desember ble Haslum cupmestere (bildet), og så ble det sølv i serien. I dag vant de sluttspillet også. Foto: SCANPIX Vis mer

Og Jensen skryter av hele laget etter kampen mot Fyllingen.

- Det var flere gode spillere som gjør en god kamp i dag, sier Jensen.

Vinner med godt forsvar

Og Jensen mener at det først og fremst er keeper- og forsvarsspillet som var årsaken til at Haslum vant lørdagens sluttspillfinale.

- Vi gjorde en meget god match. Forsvarsmessig var vi gode, og det var helt avgjørende. I de siste kampene har vi vært gode bak, forteller han.

Før sesongen hadde laget fra Bærum et mål om å etablere seg i toppen av norsk herrehåndball. Det har de klart til gangs. Haslum er blitt norgesmestere og tok sølv i serien. Og lørdag ble det altså seier i sluttspillet.

- Vi skal si oss fornøyd med to av tre. At vi tar medaljer er et kjempepluss, avslutter han.

(ANB)