Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haslum vant sluttspillet

Sølvguttene ble seiersherrer igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haslum er sluttspillmestere i håndball etter at de slo Fyllingen 27-20 i den andre finalen lørdag. Og kampen ble avgjort tidlig i andre omgang.

- Vi spilte jevnt med Fyllingen i begynnelsen av første omgang, før vi økte og avsluttet omgangen med en firemålsledelse, forteller Pål Oldrup Jensen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Men det var i andre omgang at Håndballtrenerens mannskap virkelig kjørte fra gjestene fra vest.

- I løpet av de første 10-15 minuttene gikk vi opp i en timålsledelse. Da var i og for seg matchen kjørt. Fyllingen hadde ikke mye å komme med da, forteller Jensen.

Etter den første finalen i Fyllingen sto det 26-25. Med sjumålsseieren lørdag ble det til slutt 53-45 sammenlagt.

Lie sto fram

Lasse Lie, som har vært en meget viktig spiller for Haslum denne sesongen, fortsatte å sette inn mål i sluttspillfinalen. Totalt ble det sju mål på klubbens måljeger.

- Lie sto virkelig fram i dag, og var virkelig god på mange måter. Han var god framover, men var også en av de beste forsvarsspillerne på kanten. Lasse betyr mye for helheten i forsvaret. Når Lasse er i form og er god, så er han ordentlig god. Da skaper han mye i tillegg til å score mål. I dag skapte han trygghet i forsvaret, skryter Jensen.

MER FEIRING: I desember ble Haslum cupmestere (bildet), og så ble det sølv i serien. I dag vant de sluttspillet også. Foto: SCANPIX
MER FEIRING: I desember ble Haslum cupmestere (bildet), og så ble det sølv i serien. I dag vant de sluttspillet også. Foto: SCANPIX Vis mer

Og Jensen skryter av hele laget etter kampen mot Fyllingen.

- Det var flere gode spillere som gjør en god kamp i dag, sier Jensen.

Vinner med godt forsvar

Og Jensen mener at det først og fremst er keeper- og forsvarsspillet som var årsaken til at Haslum vant lørdagens sluttspillfinale.

- Vi gjorde en meget god match. Forsvarsmessig var vi gode, og det var helt avgjørende. I de siste kampene har vi vært gode bak, forteller han.

Før sesongen hadde laget fra Bærum et mål om å etablere seg i toppen av norsk herrehåndball. Det har de klart til gangs. Haslum er blitt norgesmestere og tok sølv i serien. Og lørdag ble det altså seier i sluttspillet.

- Vi skal si oss fornøyd med to av tre. At vi tar medaljer er et kjempepluss, avslutter han.

(ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!