Hassan: - Vi mistet hodet

Monaco satset alt framover midt i andre omgang. Det straffet seg.

(Dagbladet.no): MONACO - PORTO 0-3. Monaco kastet folk framover da de lå under 1-0 og begynte å få dårlig tid. Men ikke så dårlig tid, mener Hassan El Fakiri.

- Med 20-25 minutter igjen, hadde vi ganske god tid, men det virket ikke sånn. Vi mistet litt hodet, sier Monaco-spilleren til TV3.

Det resulterte i at Porto kunne kontre seg til Champions League-triumf. I stor fart angrep portugiserne et Monaco-lag som hadde de fleste i angrep. I løpet av fem minutter scoret Porto 2-0 og 3-0.

Hassan El Fakiri kom aldri lenger enn til benken i finalen mot Porto. Derfra så han et Monaco-lag som ikke grep sjansen.

- Det var jevnspilt i første omgang. Utover i andre omgang tok vi mer og mer over, men så bruker vi ikke hodet, som jeg sier. Vi fyller på med folk framover, og når de får to mål, er det kjørt, sier landslagsspilleren.

Han mener det var et stort tap for Monaco å miste kapteinen Ludovic Giuly midt i første omgang med skade. Og det var en skuffet gjeng som mottok sølvet.

- Ja, vi er skuffet, sier Hassan og vet utmerket godt at dette kan ha vært hans første og siste sjanse i en Champions League-finale.