Hassan kan ta fransk dobbel

- Nå nyter jeg bare alt sammen, sier Hassan El Fakiri (26). Han er blitt fast på storklubben Monaco - som i år kan ta The double.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På selveste 17. mai spiller den tidligere Lyn- og Rosenborg-spilleren Ligacupfinale på Stade de France i Paris. Motstander er Sochaux, som ligger på femteplass i den franske toppserien - tre plasser bak Monaco.

Mot alle odds

- Det var ikke så mange, verken her i Frankrike eller hjemme, som trodde at jeg skulle spille meg til fast plass i Monaco, sier Hassan - som kom tilbake til fyrstedømmet for to år siden etter utlånsperioden i Lyn. Bare for å få beskjed om at han var vraket ...

Hassans norske mor Unni og brødrene Omar og Petter skal også feire den norske nasjonaldagen i Paris, ringside sammen med 80000 på Stade de France.

- Det skal bli virkelig hyggelig å få besøk av dem, sier Hassan, som har ordnet billetter til banketten til alle tre.

Nybakt pappa

1. mars i år var kanskje den aller største dagen i Hassans liv. Da ble han og kjæresten Renate (26) foreldre til Lanah Satma.

- Lanah var det Renate som fant på, Satma er etter min marrokanske mamma som døde da jeg ble født, sier Hassan. Han ønsker på denne måten å ære sin mamma som han aldri har sett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer