Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hat i blikket forrige gang

Nå er de treningskompiser før Brækhus skal forsvare titlene.

(Dagbladet): Sist var det hat i blikket mellom dem.

Nå skal kroatiske Ivana Habazin hjelpe Cecilia Brækhus til å forsvare de fire tittelbeltene i den forestående kampen mot tyske Jennifer Retzke.

Tittelkampen går 29. november i København.

Habazin mistet IBF-tittelen enstemmig på poeng til Brækhus 13. september.

Brækhus imponert Men den norske mesteren ble imponert over kvalitetene til den kroatiske bokseren.

- Jeg visste ikke mye om henne før vi møttes i den kampen. Men jeg gikk selvfølgelig ut fra at hun var bra, siden hun hadde en mestertittel, sier Brækhus.

- Uansett imponerte hun både treneren min og meg i den kampen. Jeg tror hun overrasket alle med sine kvaliteter, skryter Cecilia Brækhus i en pressemelding fra promotor Sauerland.

Skuler tungt Det hører med til sirkuset i proffboksing at aktørene skuler tungt på hverandre under innveiingen før en tittelkamp.

Nå trener Brækhus og Habazin sammen og har gått flere sparringrunder i gymen til Sauerland i Berlin.

- For å være den beste, må jeg omgås de beste. Det gjelder også hvem jeg sparrer med. Ivana er definitivt en av de beste kvinnelige boksere som finnes. Med hennes hjelp vil jeg være i best mulig slag 29. november og klar til å forsvare mine titler med stil, sier Cecilia Brækhus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media