Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semifinale i Champions League:

Hat trick-Ronaldo herjet med byrivalen

Bunnsolid Real Madrid med godt utgangspunkt.

KAMPENS KONGE: Cristiano Ronaldo scoret hat trick mot Atletico Madrid. Foto: AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE
KAMPENS KONGE: Cristiano Ronaldo scoret hat trick mot Atletico Madrid. Foto: AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid - Atletico Madrid 3-0

(Dagbladet): Semifinalen i Champions League mellom byrivalene Real Madrid og Atletico Madrid er et gigantoppgjør av de sjeldne. En reprise av fjorårets finale, der Real Madrid gikk seirende ut.

Innledningen på kampen har vært forrykende, der begge lag har kommet til store sjanser. Men det er Real Madrid som har tatt føringen, anført av den store stjerna.

Cristiano Ronaldo har gitt Atletico en vanskelig oppgave. Han scoret like greit hat trick og ga byrivalen en marerittkveld på Santiago Bernabeu.

Ronaldo-scoring

Atletico startet best, og viste at de ville mye i angrep. Men Real Madrid hadde de største og farligste sjansene. Etter å ha vist gode angrepstakter og en avslutning av Karim Benzema på mål etter få minutter, overtok de hvite presset.

Og da kom scoringen raskt. Etter ti minutter la Sergio Ramos ballen inn i feltet, en som ble lagt tilbake ut ved 16-meteren. På et nytt innleggsforsøk var Cristiano Ronaldo høyest, og stanget Real i ledelsen.

Ronaldo var dog i offside idet den første ballen ble spilt. Spørsmålet er om det burde vært blåst.

Se hat tricket her. Video: Viasat

- Nei, var den enstemmige dommen fra ekspertene i Viasat-studio, bestående av Petter Veland, Morten Langli og Rune Bratseth.

Frekkis

Drøyt fem minutter senere hadde Real en stor sjanse til å doble etter et hjørnespark, som Isco fikk headet mot mål. En fantastisk redning fra Jan Oblak sikret at det fortsatt sto 1-0.

Ronaldo scorer kveldens første. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Ronaldo scorer kveldens første. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN Vis mer

Alt i alt er det Real Madrid som har vært best den første halvtimen. Etter drøyt 25 spilte minutter fintet Cristiano Ronaldo seg forbi på siden og inn i banen, der han la inn til Benzema, som prøvde seg med et lekent brassespark. Forsøket gikk utenfor.

Atletico kom ikke til de veldig store sjansene, heller ikke i andre omgang. Real var aller skarpest.

Og med et drøyt kvarter igjen gjorde Ronaldo jobben vanskelig for byrivalen. Etter en dårlig klarering av Felipe Luiz plukket Ronaldo ballen og dunket til. Et kremmerhus av et mål.

Hat trick

Fem minutter før slutt gjorde han ydmykelsen komplett for Atletico. Etter en rask kontring dro Vasquez seg ned til dødlinja, før han la ballen ut i feltet. Der ventet selvfølgelig Ronaldo. Portugiseren bredsidet ballen i mål til hat trick.

Returoppgjøret spilles 10. mai. Det ser unektelig vanskelig ut for Atletico Madrid. Onsdag møtes Monaco og Juventus til det andre semifinaleoppgjøret i Champions League.