Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid - Atletico Madrid:

Hat trick-Ronaldo hylles: - Jeg var heldig

- Utklassing, mener BBC-ekspert.

KVELDENS MANN: Cristiano Ronaldo scoret hat trick og senket Atletico Madrid. Men etter seieren hylles hele laget. Foto: Reuters / Paul Hanna Livepic
KVELDENS MANN: Cristiano Ronaldo scoret hat trick og senket Atletico Madrid. Men etter seieren hylles hele laget. Foto: Reuters / Paul Hanna Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid - Atletico Madrid 3-0

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo var naturligvis midtpunktet da et bunnsolid Real Madrid herjet med byrivalen Atletico Madrid i Champions League-semifinalen.

Han scoret like greit hat trick og ga byrivalen et ytterst vanskelig utgangspunkt foran returoppgjøret 10. mai.

- Jeg synes vi spiller en komplett kamp. Jeg er heldig som får æren av å score tre mål, men de kom på naturlig vis, sier Cristiano Ronaldo i intervjuet etter kampen.

Men han presiserer at det gjenstår en kamp, og at de må komme seg helskinnet gjennom den.

Se hat tricket her. Video: Viasat

- Utklassing

Real Madrids prestasjon hylles. For ikke bare var det Ronaldo som presterte, Real Madrid presterte helt spesielt som et lag.

- Det er en ekstrem bredde i troppen, der. Det er sånn kvalitet. Det er ingen andre klubber i verden som har den bredden, sier Rune Bratseth i Viasat-studioet.

Det samme mener tidligere Manchester United-spiller Phil Neville overfor BBC.

- Real Madrid var altfor gode i kveld. Utklassing. Real Madrid fortsetter å legge lista høyt, og Ronaldos innsats er helt utrolig. Han ønsker bare å bli bedre og bedre. Wow, sier han.

Ronaldo-hyllest

Ellers fortsetter hyllesten av hat trick-Ronaldo. Tidligere lagkamerat i Manchester United, nå tv-ekspert Rio Ferdinand, synes han er latterlig god.

Det mener også fotballekspert Lars Tjærnås:

- Til å ha en såpass middels sesong som flere skal ha det til er han ganske god, denne Cristiano Ronaldo, twitret Tjærnås.