Hater Drømmenes teater

Skuespiller Gard Skagestad høstet flest poeng i helgas runde i Manager 2003.

Skagestad (30) spiller for tiden i Brecht-stykket «Baal» med Bjarte Hjelmeland i hovedrollen ved Den Nationale Scene i Bergen. Han har flere småroller i stykket, men mellom forestillingene er det tid til å følge med på engelsk fotball.

- Ja, det er noen av oss her som holder interessen oppe for de viktige tingene også, humrer Skagestad.

United-hat

Selv om Manchester United spiller på det de selv kaller «Theater of Dreams», har klubben ingen venn i teatermannen Gard Skagestad. Laget han vant runde 30 med heter «Hateumanu» og er et klart motstykke til hans andre lag «Loveupool».

- Mens «Loveupool» hovedsaklig består av Liverpool-spillere, er «Hateumanu» stort sett spillere fra laget som til enhver tid spiller mot Manchester United, forteller han.

Det var med andre ord hatet til favorittlagets erkerivaler, Manchester United, som bragte Skagestad helt til toppen av lista. Kombinert med et lite stykke glemsomhet:

- Denne runden hadde jeg glemt å oppdatere «Hateumanu», så dette er litt vittig. Her holder man på - følger med og prøver og oppdatere, og når man en gang glemmer det, så blir det seier!

Bedre tider

Dermed var det sannsynligvis Bolton-spillerne som ble plukket ut før runde 28 (Manchester Uniteds kamp i runde 29 var utsatt og telte ikke) som sikret seieren for «Hateumanu». Bolton vant 2-0 borte mot Sunderland og høstet godt med poeng.

- Jeg får kanskje satse litt mer på «Loveupool» framover. Det har jo begynt å gå litt bedre for Liverpool nå, mener rundens manager Gard Skagestad.

ELSKER LIVERPOOL: Skuespilleren Gard Skagestad er en ivrig Liverpool-supporter.