Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hattestad gir landslagssjefen hodebry etter superløp

Suveren på sprinten.

SUVEREN: Ingen kunne hamle opp med Ola Vigen Hattestad i dagens sprint. Han vant suverent foran Eirik Brandsdal, som med det sørget for dobbel norsk. Foto: AFP PHOTO / PIERRE TEYSSOT / NTB scanpix
SUVEREN: Ingen kunne hamle opp med Ola Vigen Hattestad i dagens sprint. Han vant suverent foran Eirik Brandsdal, som med det sørget for dobbel norsk. Foto: AFP PHOTO / PIERRE TEYSSOT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På dagens sprint knuste Ola Vigen Hattestad all motstand og gikk inn til suveren seier i verdenscupsprinten i Toblach suverent søndag. Eirik Brandsdal tok annenplassen.

Hattestad viste hvorfor han er høyaktuell for en plass på det norske sprintlaget i OL. Søndag slo han Brandsdal med 0,69 sekunder på sprinten i fri teknikk.

Tyske Josef Wenzl ble nummer tre, mens Pål Golberg gikk inn til fjerdeplassen.

Petter Northug skuffet da han røk ut i kvartfinalen. Han endte helt sist i sitt heat.Verdenscupleder Martin Johnsrud Sundby tok seg ikke videre fra kvalifiseringen. Han var svakeste av de norske med en 43.-plass.

Heller ikke lillebror Tomas Northug eller Finn Hågen Krogh kvalifiserte seg for utslagsrundene i Toblach.

(NTB)

Hele Norges coronakart