Hatton avslørt for kokainbruk

Filmet av skjult kamera.

I TRØBBEL: Et videoopptak gjort med skjult kamera, viser bokseren Ricky «Hitman» Hatton som sniffer flere striper med kokain på et hotellrom. Hatton har ikke vært i aksjon i ringen siden tapet mot Manny Paquiao i fjor våres. Foto: SCANPIX/Ethan Miller/Getty Images/AFP
I TRØBBEL: Et videoopptak gjort med skjult kamera, viser bokseren Ricky «Hitman» Hatton som sniffer flere striper med kokain på et hotellrom. Hatton har ikke vært i aksjon i ringen siden tapet mot Manny Paquiao i fjor våres. Foto: SCANPIX/Ethan Miller/Getty Images/AFPVis mer

||| Boksestjernen Ricky Hattons image er rystet etter at en britisk tabloidavis har publisert en video der han sniffer kokain.

I ringen fikk han tilnavnet «The Hitman» på grunn av sin eksplosive slagstyrke, men videoskandalen kan vise seg å bli en regelrett knockout for Hatton selv.

Tabloiden News of the World, som har avslørt en rekke idrettsskandaler, har filmet den engelske verdensmesteren mens han sniffer atskillige striper kokain.

- Han føler at han har latt alle som betyr noe for ham i stikken. Både familie, venner, fans og ikke minst seg selv. Han har hatt det vanskelig i en periode, sier talsmann Max Clifford.

- Han ønsker å la alle vite hvordan han har det. Han blir nødt til å redde seg selv ut av dette. Jeg vil si at venner og familie har forsøkt å advare ham i den seneste tiden, sier talsmannen.

Den irske bokseren Emma Bowe, som av avisen presenteres som Hattons venninne, uttrykker bekymring for 31-åringen.

- Jeg snakker bare om dette fordi Ricky er til fare for seg selv. Hvis han fortsetter på denne måten, slår han seg selv i hjel, sier hun.

Hatton var senest i ringen i mai i fjor, da han ble slått knockout i annen runde mot Manny Pacquiao.

Etter tapet har Hatton vært usikker på om han ville fortsette karrieren, som inneholder 45 seirer og to nederlag.

(NTB)