Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hattrick av Suárez da Barcelona tok seg til VM-finale

Hadde ingen problemer mot Guangzhou Evergrande.

HATTRICK: Luis Suárez scoret tre mål da Barcelona gikk til finalen i VM for lag. Foto: NTB Scanpix
HATTRICK: Luis Suárez scoret tre mål da Barcelona gikk til finalen i VM for lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Messi ble fjernet fra kamptroppen like før kampstart på grunn av nyretrøbbel, og det er usikkert når argentineren vil være kampklar igjen.

Uten Messi og Neymar, som ikke spilte på grunn av en lyskeskade, sto Luis Suárez fram og scoret hele tre mål.

Etter 39 minutter var spissen våkent framme og satte inn en retur på et skudd fra Ivan Rakitic. Fem minutter ut i den andre omgangen doblet han ledelsen på vakkert vis med et volleyskudd, før han laget 3-0 fra straffemerket. Det ble også sluttresultatet i Japan.

Finalen i klubb-VM spilles søndag 20. desember der den katalanske klubben møter argentinske River Plate. Barcelona vant turneringen både i 2009 og 2011 og kan bli den første klubben som vinner VM for klubblag tre ganger.

Semifinalen ble for øvrig preget av en skrekkskade i første omgang. Guangzhou Evergrande-spiller Zou Zheng måtte bæres av banen etter en duell med Barcelonas Dani Alves. Reprisen viste et forferdelig beinbrudd.

- Det er grusomme bilder. Foten skal ikke peke den veien. Ai, ai, ai, sa C More-kommentatoren Mats Larsson, ifølge svenske Expressen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media