Hattrick-helten til Dagbladet: - En perfekt start

Mens Hummels unnskylder Portugal.

PANGSTART: Thomas Müller scoret det første på straffe - og han fulgte opp med to til etter at Pepe fikk rødt kort. - En perfekt start, sier han til Dagbladet på Arena Fonte Nova.  Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix
PANGSTART: Thomas Müller scoret det første på straffe - og han fulgte opp med to til etter at Pepe fikk rødt kort. - En perfekt start, sier han til Dagbladet på Arena Fonte Nova. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tyskland-Portugal 4-0 (3-0):

SALVADOR (Dagbladet): Tre mål fra Thomas Müller, ett fra Mats Hummels, og dermed har Tyskland bekreftet det som ikke akkurat er et sjokk:

At de blir ett av de skumleste lagene å ha med å gjøre også i dette VM.

- En perfekt start, fastslår Müller overfor Dagbladet.

- Rødkortet skapte forskjellen Det perfekte inkluderer hans hattrick, men det kanskje aller mest tungtveiende øyeblikket han var sentral i, kom da Portugals stopper Pepe ble utvist i første omgang.

Den andre målscoreren i kampen sier til Dagbladet at akkurat dét øyeblikket var utslagsgivende for at det endte i maltraktering.

- Det er egentlig ikke fire måls forskjell på disse lagene, selvsagt, sier Mats Hummels.

Han fortsetter:

- Det røde kortet til Pepe var det som gjorde at det ble så stor forskjell. Men vanligvis mellom oss og Portugal skal det være mye tettere enn dette. Så ja, 4-0 overrasker meg, men det har sin forklaring, sier midtstopperen til Dagbladet.

- Husker ikke rødkortet Det røde kortet kom på stillingen 2-0, etter at Müller scoret sikkert på straffe og Hummels så råsterkt fulgte opp med hodet, så det var vrient nok fra før for Portugal. Men med ti mann var løpet kjørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer