Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hauge dømmer Champions League-finalen

Plaster på VM-såret.

(Dagbladet.no:) Terje Hauge har fått et skikkelig plaster på såret etter den skuffende beskjeden om at han ikke skal dømme i VM.

Den norske FIFA-dommeren er ifølge NRK satt opp som dommer i Champions League-finalen, som skal spilles mellom Arsenal og Barcelona på 17. mai.

UEFA vil først offentlitggjøre hvem som skal dømme kampen på mandag.

- Skulle vi bli uttatt ville det være en stor opplevelse og et slags plaster på såret etter å ha bli vraket til VM i Tyskland, sier Hauge til NRK.

Bortsett fra mesterskapsfinaler er dette den største kampen en fotballdommer kan dømme.

Tidligere i våres dømte Hauge Champions League-oppgjøret mellom Chelsea og nettopp Barcelona. Da raste manager José Mourinho mot ham etter at Hauge viste ut Asier Del Horno.

Hauge har tidligere dømt både i EM og VM, og han har også dømt et Champions League-semifinale.

Selv om Hauge ikke ble tatt ut til VM i Tyskland, er ikke alt håp ute. Det italienske fotballforbundet vil trekke nominasjonen av dommeren Massimo De Santis, som er innblandet i den pågående fotballskandalen i Italia.

Forbundet understreker likevel at de ikke med dette forhåndsdømmer De Santis.

Hvis ikke han får dømme i VM, vil det være en ledig dommerplass - som kanskje kan tilfalle Terje Hauge.

Det lyktes ikke Dagbladet.no å komme i kontakt med Terje Hauge lørdag kveld.

DØMMER CL-FINALEN: Terje Hauge skal dømme onssdagens Champions League-finale, opplyser NRK.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling