Hauge dømmer Chelsea - Barca

Skal holde styr på Drogba og Ronaldinho.

(Dagbladet.no:) Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har offentliggjort dommeroppsettet for denne ukas kvartfinaler i Champions League.

Og det kanskje gjeveste oppdraget tilfalt nordmannen Terje Hauge, han skal dømme Chelsea - Barcelona på Stamford Bridge.

Sistemann som dømte de to lagene i Champions League, var svenske Anders Frisk.

Etter at han sendte Didier Drogba av banen på Nou Camp, fikk svensken drapstrusler mot seg - og trakk seg fra dommerjobben med umiddelbar virkning.

Inter-com

I tre av kvartfinalene vil UEFA teste ut et nytt system for kommunikasjon mellom dommerne - nå skal de svartkledde utstyres med mikrofon og øreplugg for å kommunisere seg imellom.

Dette vil ikke bli utprøvd i Hauges kamp, men i oppgjørene Bayern München - AC Milan, PSV - Lyon og Ajax - Inter.

Bare kosmetisk dårlig matte

Å, SÅ SINNA: Terje Hauge har dømt spanske lag på Stamford Bridge før. Her er det Real Betis\' Joaquin som er misfornøyd med et gult kort nordmannen har tildelt ham. Foto: EPA/Scanpix
Å, SÅ SINNA: Terje Hauge har dømt spanske lag på Stamford Bridge før. Her er det Real Betis\' Joaquin som er misfornøyd med et gult kort nordmannen har tildelt ham. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Gressteppet på Stamford Bridge er ikke i topp stand, men Chelsea-manager Josè Mourinho trer støttende til med følgende kommentar til nyhetsbyrået AP:

- Av og til møter man vakre mennesker uten hjerne. Andre ganger ser man intelligente mennesker som er stygge, forskere for eksempel. Det er litt sånn matta vår er. Den ser helt skammelig ut ovenfra, men ballen ruller helt normalt.