Hauge dømmer Solskjærs testimonial

- Det blir en fantastisk opplevelse.

Når Ole Gunnar Solskjærs fantastiske karriere skal hylles foran et fullstappet Old Trafford lørdag står Terje Hauge midt i sentrum som dommer.

Solskjærs elleveårige karriere i Manchester United skal hylles med en testimonialkamp mot Espanyol lørdag. Terje Hauge har fått æren av å dømme kampen.

- Det blir en fantastisk opplevelse. Da vi fikk kjennskap til at vi fikk reise bort dit og dømme kampen, som er Ole Gunnars kamp, jublet vi. Det blir et fantastisk høydepunkt å være med på, sier Hauge til TV 2.

Den norske dommeren har dømt mesterligafinale samt flere kamper i EM- og VM-sluttspill. Solskjærs testimonial blir et høydepunkt i hans karriere.

- Å dømme denne kampen blir en prikk over i-en i vår karriere, sier han.

Ole Gunnar Solskjær opplevde fantastisk suksess i Manchester United. Nordmannen gikk dit i 1996 og rakk å score 126 mål på 366 kamper for storklubben. Han la opp i fjor.

(NTB)

TIL MANCHESTER: Terje Hauge og hans team gleder seg til å dømme den siste hyllestkampen til Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
TIL MANCHESTER: Terje Hauge og hans team gleder seg til å dømme den siste hyllestkampen til Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Hauge dømmer Solskjærs testimonial