Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien:

Hauge og Edvartsen i oppvaskmøte: 
- Jeg er innforstått med de forventninger som stilles

Etter tillitskrise.

SKVÆRET OPP: Dommer Svein-Erik Edvartsen og dommersjef Terje Hauge.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SKVÆRET OPP: Dommer Svein-Erik Edvartsen og dommersjef Terje Hauge. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norges Fotballforbund melder i en pressemelding at dommersjef Terje Hauge og toppdommer Svein-Erik Edvartsen «har etablert en klar felles forståelse for hverandres roller og ansvarsområder».

Svein-Erik Edvartsen ble ikke satt opp på de to første serierundene, på grunn av det som er beskrevet som «gjensidig manglende tillit» mellom de to.

Edvartsen mistet sin flerårige mentor, Rune Pedersen, og fikk også et nytt dommerteam rundt seg. Dette var han uenig i.

Hauge og Edvartsen har i formiddag hatt et møte hvor også leder av konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn, deltok, forteller forbundet.

- Nå ser vi fremover, samtidig som vi har en klar felles forståelse for hverandres roller og ansvarsområder fremover. Edvartsen er en av våre fremste dommere, han som alle andre må forholde seg til felles regler og retningslinjer, sier dommersjef Terje Hauge.

- Vi hadde en ryddig og konstruktiv samtale, og jeg er innforstått med de forventninger som stilles som meg som toppdommer. Setter pris på at vi internt har takhøyde for å kunne være uenige. Nå ser jeg frem til å ha fullt fokus på dømmingen igjen, og jeg gleder meg til å komme i gang med sesongen, sier Svein-Erik Edvartsen.

De to ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!